Hoppa till huvudinnehållet

Restaurangchef First Hotel Statt

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Restaurangchef First Hotel Statt

Vi tar nästa steg och öppnar vår restaurang under våren 2022. Vi söker en Restaurangchef som brinner för service och kontakt med människor, har framåtanda och är nyfiken på morgondagens besöksnäring. 100% kvällar och helger förekommer i tjänsten.

Om dig

  • Du är en driven ansvarstagande person som brinner för service och kontakt med människor.
  • Vi söker en kollega som har framåtanda och är nyfiken på morgondagens besöksnäring.
  • Du är hotellets ansikte utåt och bidrar aktivt till en helhetsupplevelse för gästen på First Hotel Statt.
  • Du är en teamspelare med god samarbetsförmåga och problemlösning du är representativ, flexibel försäljningsinriktad samt stresstålig.
  • Du har goda datakunskaper och kassavana.
  • Vi förutsätter att du har en positiv serviceattityd och ger det lilla extra som ger ett mervärde både för gäster och medarbetare.
  • Ett krav är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska, kunskap i ytterligare språk är meriterande.

Om jobbet
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med utvecklingsmöjligheter. Du som person har alltid gästen i fokus och har en stark känsla för service. Vi ser dig som en person som gillar utmaningar och förändringsarbetet inom First Hotels.

Arbetet i vår restaurang innefattar dryck och meny planering styra upp event samt konferensbokningar. Budget och prognos i samråd med GM ingår, uppsatta mål samt att följa uppsatta intäktsmål är en viktig del i arbetet. Kassa ansvar, inventering samt att rekrytera personal och se till att personalen får dom rätta förutsättningarna för att utföra sitt arbete utifrån krav. Hantera offerter och förfrågningar och att svara inom rimlig tid är en viktig del i arbetet. Samt följa den policy företaget har i sin beskrivning.

Restaurangen har en stor betydelse för hotellet så bra kommunikation mellan avdelningar är en förutsättning för att gästerna ska få den upplevelse som förväntas.

Vi förutsätter att du är en person som är självständig och kan ta egna initiativ om det skulle behöva för att gästen ska få det som förväntas av oss, samt att du kan lätt anpassa dig till nya förändringar. Flexibilitet och att kunna ställa upp för varandra är något som är viktigt och är viktigt för verksamheten för att uppnå resultat.

Välkommen med din ansökan
Tjänsten är på 100%. Vi följer lön enligt avtal tillträde enligt överenskommelse.
Kravet är minst 2 års erfarenhet av liknande arbete samt att du fyllt 20 år

Välkommen med din ansökan samt frågor till Monica.lindmark@firsthotels.se

 

 

First Hotels restaurang Statt i Örnsköldsvik har varit en mötesplats där man har haft storslagna middagar och bröllop här har man njutit av högklassig mat i en genuin och anrik miljö.

Hotellet stod klart 1913 mycket av restaurangens anrika miljö finns bevarat och kristallkronorna i taket sprider en känsla av svunnen tid. Vi vill skapa matupplevelser i en härlig miljö.

Här är vi stolt över vår arbetsplats och vi är ett engagerat team.
Vi vill därför ta nästa steg och öppna restaurangen under våren 2022.

Läs mer om First Hotel Statt i Örnsköldsvik här.