Hoppa till huvudinnehållet

Kramfors

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Konferenshotell i Kramfors med gratis parkering

  • Letar du efter hotell i Kramfors så ligger konferenshotellet First Hotel Kramm perfekt till. Hotellet ligger 300 meter från resecentra Kramfors station och erbjuder konferenslokaler för upp till 250 personer i den största lokalen. På hotellet finns även restaurang och bar, 98 bekväma rum och gratis parkering.

    Som en del av Höga Kusten erbjuder Kramfors och dess omgivningar möjligheter till fantastiska naturupplevelser. First Hotel i Kramfors är en fin utgångpunkt om du vill se och uppleva Höga Kusten-bron, utforska Skuleskogen National Park eller fiska i Ångermanälven. Och för den som vill känna historiens vingslag, så ligger Ådalen Monumentet över Skotten i Ådalen 1931, en kort bilfärd från vårt hotell i Kramfors.

Våra hotell i Kramfors

  • juniorsvit
    Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Boka rum
    First Hotel Kramm ligger nära Kramfors centrum och utgör en perfekt utgångspunkt för dagsutflykter till den berömda skärgården Höga kusten och andra natursköna resmål. Hotellet är lättillgängligt eftersom det finns både buss- och tåganslutningar i närheten. Hotellet ligger också nära Höga Kusten Airport. Vi erbjuder 98 bekväma rum och toppmoderna mötesfaciliteter med kapacitet för upp till 200 gäster. I vår restaurang och bar ligger fokus på kvalitet och vi använder lokala produkter och...