Hoppa till huvudinnehållet

Örnsköldsvik

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i Örnsköldsvik centrum

Letar du hotell i Örnsköldsvik centrum är First Hotel Statt ett bra val. Hotellet ligger vid Stadsträdgården och har kort väg till både Örnsköldsvik Gästhamn, populära Paradiset upplevelsebad och Fjällräven Center - MODO Hockeys hemarena. Det anrika hotellet, som byggdes 1913, har rekreationsavdelning med bastu och en mindre konferens- och mötesavdelning för upp till 20 personer.

Örnsköldsvik eller Ö-vik som staden oftast kallas i folkmun är en av få städer i Sverige som fått sitt namn av en privatperson, nämligen den forna landshövdingen Per Abraham Örnsköld. Staden ligger i världsarvet Höga Kusten och är en fin utgångpunkt för härliga naturupplevelser i Skuleskogen Nationalpark, en halvtimme med bil från First Hotel i Örnsköldsvik.

Våra hotell i Örnsköldsvik

  • superior dubbelrum
    Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Boka nu!
    First Hotel Statt är ett klassiskt hotell i Örnsköldsviks centrum. Hotellet, som byggdes 1913, bär sin anrika historia med stolthet och är med sitt centrala läge nära gästhamnen, ett kärt landmärke i Örnsköldsvik. Du sover skönt i ett av våra 115 bekväma rum och hotellets konferenslokaler kan ta upp till 90 personer.

    Vår rekreationsavdelning med bastu är en uppskattad oas efter en dag med möten, shopping eller äventyr längs Höga Kusten. Passa på att vandra, paddla, fiska eller besök...