Hoppa till huvudinnehållet

Skövde

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell och saker att göra i Skövde

  • Det finns mycket att göra i Skövde med omnejd. Ett av Sverige bästa Äventyrsbad Arena Skövde, ligger i centrum, och ännu mer badupplevelser hittar man på Skandinaviens största vattenpark, Skara Sommarland, endast 25 minuter med bil från First Hotel i Skövde. För den naturintresserade är vackra Vallevägen en dröm att utforska, gärna till fots eller cykel. Är man i Skövde under mars och april är det ett annat naturfenomen man bör få med sig, det storslagna skådespelet vid Trandansen i Hornborgasjön, när de flera tusen tranorna dansar in våren varje år.

    First Hotels har ett hotell i Skövde, First Hotel Billingehus. Hotellet ligger vid Billingens friluftsområde som är officiellt Vasaloppscenter för cykling, löpning och skidor. First Hotel Billingehus är ett stort aktivitets- och konferenshotell med spa, gym, golfbana, eget utomhusbad och en restaurang med fantastisk panoramautsikt över Skövde.

Våra hotell i Skövde

  • Alphyddevägen, 541 33 Skövde
    Boka rum
    First Hotel Billingehus i Skövde är vackert beläget på toppen av Billingen, med vidunderlig panoramautsikt över staden. Skövde, som ligger vid foten av Billingen, bär på över 600 års historia och är en rik kulturskatt. Hotellet erbjuder tillsammans med de magnifika omgivningarna ett brett utbud när det gäller aktiviteter och konferensmöjligheter. Vårt utomhusbad, 12-håls golfbana och konferenskapacitet på totalt 2200 personer gör det möjligt att arrangera många olika typer av möten och events...