Hoppa till huvudinnehållet

Säffle

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i Säffle vid Värnen

 • Vid Värnen längs E45 mellan Trollhättan / Vänersborg upp mot Karlstad ligger idylliska Säffle. Under Gustav Vasas tid var detta en viktig handelsplats men staden har historia längre bak än så. Är du på besök i Värmland och Säffle har du flera möjligheter att se fornlämningar från Vikingatiden och bronsåldern. De mest kända är kanske hällristningen på Ulvudden, samt gravhögarna Kungshögen i Nysäter en bit utanför stan och Olof Trätäljas Gravhög vid det gamla vattentornet i centrala Säffle.

  Bor du på First Hotel Royal, vårt enda hotell i Säffle, har du nära till det mesta. Och vill du inte gå på upptäcktsfärd bland fornlämningar finns det möjlighet till både shopping, god fika och om sommaren härliga båtturer på Värnen. First Hotel ligger en kort promenad från Säffle Kanal och ca fem minuter från buss- och tågstationen. Hotellet erbjuder fina konferensmöjligheter, en populär restaurang och moderna rum.

Våra hotell i Säffle

 • First Hotel Royal Säffle
  Olov Trätäljagatan 2, 66130 Säffle
  Boka rum
  First Hotel Royal är ett modernt hotell med klassisk inredning beläget i hjärtat av Säffle. Här har du nära till tågstationen, SäffleOperan, shopping och vackra promenadstråk längs Byälven. Hotellet passar lika bra för dig som reser i jobbet, är på weekendresa eller vill utforska det rika arvet från vikinga- och bronstiden i Säffle med omnejd.

  Du bor bekvämt i ett av våra 64 hotellrum, som alla är utrustade med ett stort utbud fria TV-kanaler och gratis internet. Vissa av rummen har även...