Hoppa till huvudinnehållet

Karlstad

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i Karlstad vid Klarälven

  • Granne med Karlstad CCC (kongress- och kulturcentret) och precis vid Klarälvens stilla rinnande vatten ligger First Hotel i Karlstad. First Hotel River C är ett modernt hotell ca 10 minuters promenad från centrum. För den som reser med bil erbjuder hotellet parkering och samtliga av hotellets 49 rum har utsikt mot vattnet, antingen mot kanalen eller mot älven. Från vissa av rummen ser man till och med en av Karlstads vackraste ikoner - Östra bron. Den gamla stenbron stoltserar som Sveriges längsta stenbro med sina 12 valv och 168 meter och är absolut en attraktion i sig.

    Passa även på att besöka Sandgrund Lars Lerin när du bor på vårt hotell i Karlstad. Akvarellkonstnären Lars Lerin anses vara en av de främsta inom sitt fält och hans permanenta utställning är väl värd ett besök. Andra populära aktiviteter i Karlstad är så klart att se hockey på Löfbergs Arena eller besöka Färjestadstravet. Det ligger även flera golfbanor inom räckhåll från First Hotel River C – så gillar man golf är det läge att packa med golfbagen när man planerar sitt besök i Karlstad.

Våra hotell i Karlstad

  • First Hotel River C
    Tage Erlandergatan 10, 652 20 Karlstad
    Boka rum
    First Hotel River C ligger ett stenkast från centrala Karlstad. Hotellet är vackert beläget vid Klarälven och i direkt anslutning till kongress-, konferens- och kulturanläggningen Karlstad CCC. Samtliga 49 rum på First Hotel River C är läckert inredda i retrostil och erbjuder fri WiFi, TV och har vattenutsikt, antingen över Klarälven eller kanalen. Från vissa rum har man även utsikt över Karlstads gamla vackra stenbro från 1700-talets slut. Hotellets restaurang, C Restaurang & Bar serverar...