Hoppa till huvudinnehållet

Ålesund

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i centrala Ålesund

  • Ålesund är med sina 50 000 invånare den största staden i Møre och Romsdal. Staden är känd för mycket, men många talar kanske särskilt om stadens arkitektur och den berömda jugendstilen med torn, spiror och klassiska ornament på flera husfasader. Letar du efter ett hotell i Ålesunds centrum kan First Hotel Atlantica locka dig med fantastisk utsikt över fjorden och Sunnmørsalperna.

    Hotellet ligger dessutom bara 30 meter från bussterminalen och passar därför perfekt för den som reser kollektivt till Ålesund. Med bara 100 meter till citykärnan bor du inte långt bort från god mat och dryck samt shopping och olika attraktioner. För dig som letar efter hotell och boende i Ålesunds centrum med dessa ingredienser i omedelbar närhet har First Hotel Atlantica bästa läget. Vi kan också tillägga att det finns sällskapsresor för den som vill ha ett hotell i samband med skidåkning eller andra vandringsupplevelser på t ex Strandafjellet.

    Vi bjuder på gratis frukost, WiFi och gym. Vi kan erbjuda mötesrum och konferensrum för de affärsresenärer som vill ha ett hotell med allt detta i centrum av Ålesund.

Våra hotell i Ålesund

  • Rasmus Rønnebergsgate 4, 6002 Ålesund
    Boka rum
    First Hotel Atlantica är ett vackert hotell som renoverades 2011. Hotellet erbjuder personlig service och ligger i hjärtat av Ålesund, mittemot stadens karakteristiska sund Brosundet. Här har du fantastisk utsikt över fjorden och Sunnmøre-fjällen. I Ålesund hittar du den berömda Jugend-arkitekturen och den karakteristiska marina miljön med sjöbodar som omger sundet. Själva staden är byggd på flera öar och havets närvaro är påtaglig vart man än går. Med sitt unika läge mitt mellan fjordarna,...