Hoppa till huvudinnehållet

Odense

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i Odense

 • Om du söker hotell i Odense och vill bo mitt i city har First Hotel Grand både rätt läge och kvalitet. Hotellet stod klart 1897 och är därmed en del av Odenses historia och kultur. Bor du mitt i Odense centrum har du nära till stadens många kulturella upplevelser såsom museer, slott och många kända sevärdheter.

  Danmarks tredje största stad har en stadskärna som pulserar av nattliv och många spännande matställen. Järnvägsgatan, där First Hotel Grand ligger, har massor av detta och dessutom finns det självklart shopping och kollektivtrafik precis i närheten av hotellet.

Våra hotell i Odense

 • First Hotel Grand Odense
  Jernbanegade 18, 5000 Odense
  Boka rum
  First Hotel Grand har ett perfekt läge i centrala Odense. Hotellet byggdes 1897, och dess rika historia och klassiska atmosfär smälter samman med de moderna faciliteterna på ett underbart sätt. Med 135 klassiska rum och konferensfaciliteter för 160 personer är hotellet ett utmärkt val för konferenser, evenemang, affärsresor, aktiva helger och romantiska utflykter.

  Börja dagen med en storslagen frukost innan du utforskar Hans Christian Andersens sagostad. Kom tillbaka till hotellet och njut av...