Hoppa till huvudinnehållet

Köksbiträde/kock med serveringsvana

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Köksbiträde/kock med serveringsvana

Hemtrevliga och professionella First Hotel Jörgen Kock och Kvartersrestaurangen Kolga söker köksbiträde/kock med serveringsvana. Vi söker nu en deltidstjänst på 65% kvällar och helger med chans till mertid.

Vem är du?
Du är social, anpassningsbar, stresstålig, glad och strukturerad. Du har längre erfarenhet av att jobba i kök eller i servering och har ett brinnande intresse för mat och dryck. Du ska vilja utvecklas i rollen och ge våra gäster ett bestående intryck.

Vi ser gärna att du har ett stort engagemang för service och merförsäljning. Du skall även kunna formulera dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vi uppmuntrar idéer och innovation, så du ska gilla att bidra till hotellets och restaurangens utveckling. 

Tjänsten innefattar:
I dina arbetsuppgifter kommer du laga en mindre á la carte och servera kvällens rätt. Det ingår även servering av mat och dryck samt städning och diskning. Du sköter hotellets bistro med alla dess arbetsuppgifter. Du ska klara av att jobba bra på egen hand såväl som i team med hotellets övriga avdelningar.  

Hotellet är en levande arbetsplats som har öppet dygnet runt. Din arbetstid är kvällstid när hotellets bar & bistro, med dagensrätt, är öppen.

Vi erbjuder dig:
Vara en del av ett fantastiskt och familjärt team. Du blir anställd av Kvarterskrogen Kolga och har arbetsplats First Hotel Jörgen Kock.  

Kvarterskrogen Kolga är stolta medlemmar av VISITA och följer kollektivavtalet för vår bransch.

Välkommen med din ansökan:
Är du redo att hoppa på en fantastisk resa? Vi ser fram emot att höra från dig. 

Inkomna ansökningar hanteras kontinuerligt, så ansök gärna idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontaktperson
Malin Gimtell, Hotell Direktör
First Hotel Jörgen Kock
Malin.gimtell@firsthotels.se
+46 40 101800

Sista ansökningsdag 28/2 2022.