Hoppa till huvudinnehållet

Receptionist 20 % - varannan helg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Receptionist 20 % - varannan helg

Nu söker vi på First Hotel G en glädjespridande medarbetare till vårt team. Vår reception har öppet dygnet runt på årets alla dagar och arbetstiderna är därför varierande.

Tjänsten innefattar:
Du kommer främst att arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, betalningar, rumsbokning, telefon- och mailförfrågningar mm. Du tipsar om restauranger, berättar om Göteborgs alla sevärdheter och ger vägbeskrivningar. Du är ofta våra gästers första kontakt med hotellet och ser till att våra gäster får sina förväntningar överträffade.

­Vem är du?
Vi söker dig som älskar att ge service, har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du gillar ett högt tempo, och arbetar professionellt och personligt i dina möten med både gäster och kollegor.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen. Du skall även kunna formulera dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Om tjänsten & ansökning
Tjänsten är en visstidsanställning på 20% förlagd till varannan helg, med start omgående.

Ansökningar behandlas fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail till Front Office Manager på adress: sandra.vahnberg@firsthotels.se

Läs om First Hotel G på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!