Hoppa till huvudinnehållet

Receptionist 100%

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Receptionist 100%

First Hotel G ligger mitt på fartfyllda Centralstationen i Göteborg och söker nu receptionister som trivs med att vara i händelsernas centrum.

Vem är du?
Vi söker dig som är en stjärna på service och bemötande, har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du gillar ett högt tempo, och arbetar professionellt och personligt i dina möten med både gäster och kollegor. Du är organiserad och har lätt att prioritera i utmanande situationer.

Vad innebär jobbet?
Du kommer främst att arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, betalningar, rumsbokning, telefon- och mailförfrågningar mm. Du tipsar om restauranger, berättar om Göteborgs alla sevärdheter och ger vägbeskrivningar. Du är ofta våra gästers första kontakt med hotellet och ser till att våra gäster får sina förväntningar överträffade.

Om tjänsten
För denna tjänst önskar vi att du har tidigare erfarenhet från hotellreception. Du skall även kunna formulera dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och innefattar både dag-, kvällstid samt helgarbete.

Sök nu!
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Låter detta som något för dig? Vänta då inte med att skicka in din ansökan till Front Office Manager Sandra på e-post: sandra.vahnberg@firsthotels.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Sandra med team